Szczypiorek Czerwone Ziemniaki

Szczypiorek Czerwone Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czerwonych ziemniaków szczypiorku. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, szczypiorku, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowe Ziemniaki Z Szczypiorkiem, Tandetne Ziemniaki Z Szczypiorkiem, oraz Grillowane Ziemniaki Ze Szczypiorkiem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać wąski pasek wokół środka każdego ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
2
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W małej misce wymieszać masło, szczypiorek, sól i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ziemniaki odcedzić; skropić mieszaniną masła i delikatnie wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn