Szałwiowe półki wieprzowe z chutneyem gruszkowym
Szałwiowe półki wieprzowe z chutneyem gruszkowym to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieprz, pieczenie schabu wieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidor Sezam Crusted Baranek Stojaki, Kotlety wieprzowe z parmezanem i szałwią, oraz Polędwica wieprzowa z szałwią i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces szałwia, czosnek, i 1 łyżeczka. sól w robocie kuchennym 30 do 45 sekund lub do drobno posiekane.
Dodaj olej i następne 2 składniki; proces 10 do 15 sekund lub do wymieszania. Przetrzyj mieszaninę na pieczenie. Przykryć i schłodzić 10 do 12 godzin.
Pieczenie pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 50
Pieczenie umieścić na lekko nasmarowanym stojaku z drutu w patelni do pieczenia.
Posypać pozostałe 6 tsp. sól na pieczenie.
Piec w temperaturze 500 przez 30 minut; obniżyć temperaturę piekarnika do 325 i piec 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszych porcji zarejestruje 15
Pieczenie odstawić na 30 minut przed podaniem z chutney.