Szałwiowe kotlety wieprzowe z marynowaną brzoskwinią
Ten przepis służy 35. Jeśli 58 centów za porcję spada w budżecie, szałwiowe kotlety wieprzowe z marynowaną brzoskwinią mogą być super bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kotlety żeberka wieprzowego, liście szałwii, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szałwia przetarta kotletem wieprzowym z ciepłym jabłkiem, Przyprawy kotlety wieprzowe z mango brzoskwiniowy Chutney, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz biały ocet winny z wodą, cukrem, ziarnami gorczycy, liściem laurowym, 1 łyżką całego pieprzu i 2 łyżkami soli i doprowadzaj do wrzenia, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Do Przyprawiania Mięsa
Słonina Wieprzowa
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Pokrojone w kostkę brzoskwinie przekładamy do dużej, żaroodpornej miski i zalewamy gorącą solanką.
Tymczasem w małej misce połącz 1 łyżkę oleju z posiekaną szałwią, grubo zmielonym pieprzem i 1 łyżką stołową plus 1 łyżeczką soli. Pocierać mieszaninę na całym kotlety i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny Pieprz
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
W dużej patelni żaroodpornej, podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj kotlety na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, 3 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 5 minut, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część mięsa najbliższą kości rejestruje 14
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Przenieś kotlety na talerz, aby odpocząć przez 10 minut.
10
Tymczasem na średniej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodać liście szałwii i gotować na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, o 1 minutę na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
12
Umieść kotlet schabowy na każdym talerzu. Za pomocą łyżki szczelinowej, każdy kotlet ułożyć około 1/2 szklanki marynowanych brzoskwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.