Szałwia i miód patelnia Cornbread
Szałwia i miód patelnia Cornbread może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, szałwię plus 12 liści szałwii, jajko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako niedrogi chleb. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szałwia i miód patelnia Cornbread, Patelnia Cornbread z miodowo-maślaną glazurą, oraz Brązowy masło, miód i jalapeño patelnia Cornbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzej ciężką patelnię o średnicy 10 cali (najlepiej żeliwną) w piekarniku 10 minut.
Ubić pierwsze 4 składniki i 2 łyżeczki posiekanej szałwii w dużej misce do wymieszania.
Ubić mleko, miód i jajko w średniej misce, aby wymieszać.
Wyjąć patelnię z piekarnika; dodać 1/2 szklanki masła. Obracać, aż masło się rozpuści.
Całość z wyjątkiem 2 łyżek masła wlać do masy jajecznej.
Dodać całe liście szałwii do masła na patelni; wrzucić do herbu. Ułóż liście na dnie patelni, odstępy od siebie.
Dodać mieszaninę jaj do mieszanki mąki kukurydzianej; mieszać aż do połączenia (nie overmix; ciasto będzie mokre i cieknące).
Wlać ciasto na liściach szałwii w patelni.
Piec, aż zbrązowieje wokół krawędzi i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 22 protokół. Schłodzić na patelni 10 minut. Odwróć na talerz. Jeśli to konieczne, zmienić położenie liści szałwii na wierzchu chleba kukurydzianego.