Szaszłyki Z Serem Nadziewane Klopsikami
Ser Nadziewane szaszłyki Meatball wymaga z grubsza 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, szaszłyki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Szaszłyki Z Serem Nadziewane Klopsikami, Slidery Klopsiki Nadziewane Serem, oraz Patelnia Z Serem Nadziewanym Klopsikami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać wołowinę, jajko, bułka tarta, sos Worcestershire, czosnek, sól i pieprz. Uformuj mieszankę na 24 (1 1/2 cala) kulki. Naciśnij 1 kostkę sera w środku każdej kulki, uszczelniając ją wewnątrz. Delikatnie umieścić na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub aż dokładnie gotowane i nie różowy w centrum.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191°. rozwiń obie puszki ciasta na 2 nie rozdrobnione arkusze ciastek, aby utworzyć dwa prostokąty o wymiarach 12x8 cali; jeśli używasz ciasta półksiężycowego, mocno naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Posmaruj mlekiem i równomiernie posyp ziarno sezamu na ciasto.
Piec w temperaturze 375 ° F 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Wytnij każdy półksiężyc na 24 kwadraty (2x2 cale).
Aby podać, umieścić 1 półksiężyc kwadrat na szaszłyku; dodać sałatę, pomidor, klopsiki, plaster ogórków, ketchup i musztardę. Na szczycie kolejny półksiężyc.