Szaszłyki z pomidorów, ogórków i melonów
Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli 70 centów za porcję spada w budżecie, szaszłyki pomidorowe, ogórkowe i melonowe mogą być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis do wypróbowania. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz syrop o Smaku klonowym, pomidory koktajlowe, kostki kantalupy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Szaszłyki ogórkowo-pomidorowe z sosem Dilly, Szaszłyki Melon Caprese z olejem ziołowym, oraz Szaszłyki z melona, Proscuitto i mozzarelli.
Instrukcje
Podgrzać 2 szklanki wody do wrzenia na dużym ogniu. W międzyczasie pokrój małe x w każdy pomidor; umieść w dużej żaroodpornej misce.
Pomidory zalać wrzącą wodą.
Odstawić 2 minuty. Skórki z pomidorów.
Nawlecz 1 kulkę kantalupy/kostkę, 1 kulkę ogórka/kostkę i 1 pomidora na każdy szaszłyk.
W małej misce ubić syrop, ocet, olej i pietruszkę, aż do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.