Szaszłyki z moreli i rozmarynu
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli 99 centów za porcję spada budżet, szaszłyki z moreli i rozmarynu mogą być spektakularne bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka moreli, soku pomarańczowego, likieru brzoskwiniowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szaszłyki z kurczaka i moreli, Szaszłyki z królika i moreli, oraz Szaszłyki Morelowe Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić morele na dwie części, włócznią je na łodygach rozmarynu, dzięki czemu nakładają się na siebie.
W przypadku syropu połącz miód z sokiem pomarańczowym, zmniejsz w rondlu, dodaj masło i Likier brzoskwiniowy, zmniejsz ponownie: konsystencja powinna być syropowa.
Szaszłyki z moreli gotować na dużym ogniu przez 5 minut.
Podawać natychmiast, zalane syropem.
non-vintage fizzy lub soczysty słodki Chenin blanc
Stéphane Reynaud ' s Barbecue & Grill by Stéphane Reynaud. Copyright © 2011 Murdoch Books Pty Ltd.; Fotografia copyright © 2011 Petrina Tinsley. Wydany w Stanach Zjednoczonych przez Lyons Press, nakładem Globe Pequot Press.