Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem z grillowaną polentą
Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem z grillowaną polentą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 1240 kalorii, 40g białka, oraz 90 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, paprykę, gotowanie polenty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem, Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem, oraz Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj 9 przez 13-calową patelnię do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Doprowadzić 6 szklanek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu. Po gotowaniu powoli ubijać polentę, upewniając się, aby utrzymać ubijanie, aż będzie gładka i gęsta około 1 do 2 minut.
Wlać gotowaną polentę do patelni i wygładzić wierzch.
Ostudzić, aż firma, o 20 minut.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Gdy polenta jest chłodna, odwróć ją na deskę do krojenia i pokrój na 12 kwadratów.
Posmaruj kwadraty odrobiną oleju rzepakowego i grilluj, aż zostaną podgrzane i będą miały ładne znaki grillowe, około 2 minut na stronę.
Tymczasem, jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz je w wodzie przez co najmniej 30 minut lub podczas przygotowywania kiełbasy i papryki.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Ułóż kiełbaski na grillu i gotuj przez 8 do 10 minut, dając im 1/4 obrotu co kilka minut.
Wyjmij je na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut, a następnie pokrój je na kawałki o grubości 1/2 cala. Kiełbasa nie zostanie całkowicie ugotowana. Zakończy gotowanie na szaszłykach z papryką i cebulą.
Podczas gotowania kiełbasy, rdzeń i pokroić paprykę.
Pokroić je i cebulę na 1 na 1-calowe kawałki.
W małej misce ubij razem 3 łyżki oleju rzepakowego, ocet balsamiczny, włoską przyprawę i musztardę.
Gdy będziesz gotowy, podgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Nawlecz każdy szaszłyk z 3 kawałkami kiełbasy, 4 kawałkami cebuli i zielonej papryki oraz 2 kawałkami czerwonej papryki, upewniając się, że zmieniasz składniki.
Posmaruj je mieszaniną oleju i octu i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grill szaszłyki po obu stronach, aż będą gorące i skwierczące, o 6 do 8 protokół. Ułóż je na półmisku i podawaj z grillowaną polentą. Rezerwy 2 szaszłyki na okrągło 2 kiełbasa przepis i pieprz Ziti.