Szaszłyki Z Grzybami

Szaszłyki Z Grzybami
Szaszłyki Grzybowo-Przegrzebkowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 76 osób. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka skórki pomarańczowej, soku pomarańczowego, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 39%. Spróbuj Szaszłyki Z Grzybami, Pan Seared Shrimp and Scallop szaszłyki, oraz Spicy Shrimp ' n ' Scallop szaszłyki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. Linia 15x10x1-calowy patelni z gotowania pergaminem. W średniej misce wymieszaj sok pomarańczowy, brązowy cukier, skórkę pomarańczową, imbir i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
RamięRamię
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj przegrzebki; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Umieść 1 przegrzebek w każdej czapce grzybowej. Zawiń każdy z 1 plasterkiem boczku, załączając przegrzebek. Zabezpiecz wykałaczką. Zanurzyć w mieszaninie soku pomarańczowego; umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec 8 do 10 minut lub aż grzyby są miękkie i przegrzebki są nieprzezroczyste. W razie potrzeby wymień każdą wykałaczkę na 4-calowy drewniany szpikulec.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn