Szaszłyki Z Dyni, Buraków I Jabłek
Szaszłyki z dyni, buraków i jabłek to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Jeśli masz rozmaryn, sól morska i pieprz, ocet balsamiczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Komosa Ryżowa, Dynia Maślana, Ciecierzyca, Jabłko, Sałatka Z Pieczonych Buraków, Pieczona dynia Pianka Burak żurawina Sałatka z jabłkiem olej z pestek dyni Dressing, oraz Pełnoziarniste Penne z dynią maślaną i zielenią buraczaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Umieść kostki dyni w dużej misce i skropić oliwą z oliwek do herbu.
Przenieść do przygotowanej blachy i rozprowadzić w jednej warstwie. Doprawić solą morską, pieprzem i połową rozmarynu.
Umieść kostki jabłka w tej samej misce i skropić oliwą z oliwek, aby pokryć. Powtórz tę samą procedurę co squash
Umieść patelnie w piekarniku i piecz Kabaczek przez około 30 minut, obracając się do połowy, aż stanie się miękki i lekko karmelizowany. Pieczone jabłka, aż tylko miękkie, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Wymieszać ocet balsamiczny i oliwę z oliwek.Na mały szaszłyk lub wykałaczkę nawleczyć Kabaczek, jabłko, burak i rukolę lub szpinak. Jeśli zdecydujesz się na fetę, zawiń kostkę fety z liściem rukoli/szpinaku i szaszłykiem. Ułożyć na talerzu i skropić octem i olejem.