Szaszłyki z boczkiem i serem pleśniowym to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser maytag, majonez, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Romaine z sosem z sera pleśniowego, Surówka z czerwonej kapusty i Romaine Coleslaw z sosem z sera pleśniowego, oraz Grillowana Sałatka Rzymska z sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym pulse ser pleśniowy, majonez, śmietana, sok z cytryny, sos Worcestershire i czosnek w proszku, aż będzie gładki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Czosnek W Proszku
Ser Pleśniowy
Sok Z Cytryny
Majonez
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Na każdy z 24 długich bambusowych szaszłyków nawlecz kilka listków i kostek boczku. Ułóż szaszłyki na półmisku i podawaj z sosem z sera pleśniowego z boku.