Szaszłyki wołowe do gotowania w zamrażarce
Szaszłyki wołowe do gotowania w zamrażarce wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. 56 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz cukinię, cukier, polędwicę wołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Klasyczne Szaszłyki Wołowe, Szaszłyki wołowe i warzywne, oraz Jagnięce Szaszłyki.
Instrukcje
Umieść cukinię, paprykę i ananasa w misce do mieszania.
Skropić oliwą z oliwek i wrzucić do herbu. Podzielić mieszaninę do worków zamrażalniczych.
Ubić ketchup, sól, sos stek, cukier, ocet, sos Worcestershire, i wody razem w tej samej misce, aż będzie gładka.
Dodać kostki wołowiny i wrzucić, aż równomiernie pokryte. Wołowinę podzielić na worki do zamrażarki. Zamknąć i zamrozić torby.
Gotować: Weź tyle worków, ile potrzebujesz z zamrażarki i rozmrozić w lodówce przez noc lub co najmniej 8 godzin. Namocz szaszłyki w ciepłej wodzie co najmniej 30 minut lub umieść w wodzie, gdy zaczniesz rozmrażać Pakiety mięsa i warzyw.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. Dodać szaszłyki przez naprzemiennie wołowina, warzywa, i ananas na szaszłyki. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, obracając od czasu do czasu, aż gotowane do pożądanego stopnia doneness, o 10 minut łącznie dla średnio rzadkie.