Szaszłyki Niskobudżetowe
Szaszłyki w niskiej temperaturze to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka kukurydzy ucha, krewetki, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Low Country Boil, Niskobudżetowy, oraz Low Country Boil dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 4 długie metalowe szpikulce
Dodać ziemniaki do rondla i przykryć zimną wodą.
Dodać dużą szczyptę soli i 1 łyżkę przyprawy do owoców morza. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 10 do 12 protokół.
Dodaj kukurydzę w ciągu ostatnich 5 minut.
Spryskaj patelnię grillową nieprzywierającym sprayem i podgrzej do średnio-wysokiej temperatury.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu. Po pienieniu, dodać czosnek i saute aż pachnące. Wymieszać z ostrym sosem i octem.
Usuń z ognia i rezerwy połowę do dressing szaszłyki po są gotowane, a druga połowa do glazury krewetki jak grill.
Podzielić i wątku krewetki, kiełbasa, ziemniaki i krewetki na długie metalowe szaszłyki. Ustawić na blasze do pieczenia.
Szczotkuj zarezerwowaną glazurę na krewetkach, a następnie grilluj, szczotkując i obracając przy okazji, 6 do 8 minut.
Szaszłyki podawać z cytrynowymi klinami i skropić sosem reserved.