Szaszłyki z szynką i serem z chrupiącymi korniszonami Maille®
Szaszłyki z szynką i serem z chrupiącym Maille® Cornichons to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów koktajlowych, korniszonów, szynki wiejskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy kawałek szynki pokroić w 3, a każdy kawałek zwinąć na siebie, tworząc mały kwadrat.
Przesunąć maille ® cornichon, następnie kostkę szynki, następnie kostkę sera, a następnie pomidora na szaszłyku. Powtórz 3 razy, aby napełnić szpikulec.
Powtórz dla każdego szpikulca.