Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną

Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną
Kwaśna śmietana Szarlotka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Mieszanka masła, brązowy cukier, w zamrażarce ), i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2449 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, oraz Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Zrobić polewę streusel: 
2
Składniki polewy streusel umieścić w średniej misce i wymieszać widelcem lub rękami, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Schłodzić w lodówce, aż polewa jest potrzebne w połowie drogi przez pieczenia.
4
piekarnik do 204° ze stojakiem w środku i innym stojakiem poniżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść dużą obramowaną blachę do pieczenia na Dolnym stojaku, aby złapać którąkolwiek z kapieli z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Śmietanę wymieszać z cukrem, mąką, solą, wanilią, jajkiem i pokroić w plasterki jabłka: w dużej misce umieścić kwaśną śmietanę, cukier, mąkę, sól, wanilią i jajko. Użyj drewnianej łyżki i bij ręcznie, aż będzie gładka. Złóż jabłka i mieszaj, aż wszystkie jabłka zostaną pokryte mieszaniną wypełniającą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
nadzienie do mrożonej skorupki ciasta. W pierwszym etapie pieczenia piecz ciasto przez 25 minut w temperaturze 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
pierwsze 25 minut, wyjąć ciasto z piekarnika i posypać wierzch z brązowym cukrem masło mąki polewa mieszaniny. Możesz również umieścić ochraniacz pie lub folię wokół zewnętrznych krawędzi skorupy, aby zapobiec ich zbyt rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec przez kolejne 20 minut w temperaturze 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Fajne: 
11
Niech ciasto ostygnie na półce na godzinę przed krojeniem i podawaniem.

Polecane wino: Późne żniwa Riesling, Moscato Dasti, Prosecco

Szarlotka w menu? Spróbuj sparować z późnymi zbiorami Riesling, Moscato d ' Asti i Prosecco. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie obezwładnią szarlotki. Chateau Chantal późne zbiory Riesling z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn