Szarlotka wieprzowa wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 409 kalorii, 18g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, wieprzowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć mąkę i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać ser; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Mieszaj w wodzie tylko do zwilżenia. Forma w piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Rzuć dwie trzecie piłki do 11-in. okręgu; miejsce w 9. pie pan, podszewka na dole i po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Pozostałe ciasto rozwałkować na 8-in. okrąg; pocięty na osiem klinów. Schłodzić skorupę ciasta i kliny podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
10 Białych Bułek Obiadowych
6
Brązowy wieprzowina na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać wodę, cebulę, szałwię i sól. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-40 minut lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Połączyć mąkę z mlekiem, aby uzyskać gładką pastę; stopniowo dodawać do mieszanki wieprzowej. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty. Łyżka do połowy przygotowanej skorupy. Top z jabłkami i posypać cukrem. Łyżka pozostałej mieszanki wieprzowej na jabłkach. Ułóż kliny ciasta na górze.