Szarlotka Kwaśna Śmietana

Szarlotka Kwaśna Śmietana
Szarlotka kwaśna śmietana wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten deser ma 339 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka cierpkich jabłek, soku z cytryny, niepieczonej skorupy ciasta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 14%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, oraz Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj cukier, mąkę, cynamon, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Pokrój masło na kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Posyp 2 łyżki kruszonki w skorupce ciasta. Ułóż połowę jabłek w zachodzących na siebie rzędach w skorupce ciasta; posyp sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Połącz śmietanę i mleko; rozłóż na jabłkach. Ułóż pozostałe jabłka na mieszance śmietany w zachodzących na siebie rzędach; posyp pozostałą kruszonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
5
Piec w temperaturze 400° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy szampan i kruszonka się zrumienią. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Polecane wino: Prosecco, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling

Prosecco, Moscato d ' Asti i Late Harvest Riesling to świetny wybór na szarlotkę. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie przytłoczą szarlotki. Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry
Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry
Prosecco jest z łatwością najpopularniejszym winem musującym we Włoszech, a Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry jest jednym z najlepszych na rynku. Lekki, odświeżająco musujący i niedrogi Prosecco jest popularnym napojem przed kolacją (aperitivo), nie tylko w regionie Veneto w północno – wschodnich Włoszech – który jest tradycyjnym domem Prosecco-ale na całej długości i szerokości kraju. Chociaż samo w sobie jest pyszne, Prosecco można również podawać przez cały posiłek, zwłaszcza z owocami morza i skorupiakami, lekkimi sałatkami, tempurą i sushi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn