Szarlotka kwaśna śmietana wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten deser ma 339 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka cierpkich jabłek, soku z cytryny, niepieczonej skorupy ciasta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 14%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, oraz Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj cukier, mąkę, cynamon, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Prosecco, Moscato d ' Asti i Late Harvest Riesling to świetny wybór na szarlotkę. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie przytłoczą szarlotki. Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry
Prosecco jest z łatwością najpopularniejszym winem musującym we Włoszech, a Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry jest jednym z najlepszych na rynku. Lekki, odświeżająco musujący i niedrogi Prosecco jest popularnym napojem przed kolacją (aperitivo), nie tylko w regionie Veneto w północno – wschodnich Włoszech – który jest tradycyjnym domem Prosecco-ale na całej długości i szerokości kraju. Chociaż samo w sobie jest pyszne, Prosecco można również podawać przez cały posiłek, zwłaszcza z owocami morza i skorupiakami, lekkimi sałatkami, tempurą i sushi.