Szarlotka Karmelowo-Orzechowa

Szarlotka Karmelowo-Orzechowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szarlotki karmelowo-orzechowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 414 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, unbaked ciasto powłoki, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jabłko Pecan Pie Cronuts z jabłkowym cydrem Karmel mżawka, Karmel-Pekan - Szarlotka, oraz Szarlotka Karmelowo-Orzechowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzuć jabłka z sokiem z cytryny i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć pekan, cukry, cynamon i skrobia kukurydziana; dodać do mieszaniny jabłek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Polewa karmelowa na dno skorupy ciasta; wierzch z mieszanką jabłkową (skorupa będzie pełna).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
W małej misce, połączyć mąkę, pekan i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
7
Posypać nadzieniem.
8
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie bąbelkowe, a polewa rumiana. Natychmiast skropić polewą karmelową. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn