Szarlotka Czarna
Ciasto z czarnym dnem może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, skrobię kukurydzianą, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka czarna, Ciasto Czarne Dno, oraz Babeczki Z Czarnym Dnem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 2 łyżki wody i rumu w małej misce.
Posypać żelatynę mieszaniną. Wymieszać i odstawić.
Cukier i skrobię kukurydzianą połączyć w ciężkim rondlu; stopniowo ubijać w mleku i żółtkach jaj. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając; gotować 1 minutę. Mieszaj mieszaninę żelatyny do rozpuszczenia.
Wymieszać razem 1 szklankę mieszanki kremu i kęsów, aż będzie gładka.
Wlać do Skórki Gingersnap. Schłodzić 30 minut lub do zestawu. Odstawić pozostałą mieszankę kremu.
Ubijaj śmietanę z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż stanie się spieniona; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów.
Złóż 1 szklankę bitej śmietany do pozostałej mieszaniny kremu. Łyżka na mieszaninę czekolady. Schłodzić ciasto i pozostałą bitą śmietaną 2 godziny lub do momentu, aż ciasto jest ustawione.
Pozostałą bitą śmietanę rozłożyć na cieście.
Dekorować, w razie potrzeby.