Szarlotka
Szarlotka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wymieszać cukier, mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową i skórkę cytryny.
Line One crust w 9-calowej patelni z głębokim naczyniem.
Warstwa 1/3 jabłek w ciasto crust.
Posypać mieszaniną cukru i powtarzać do końca.
Posypać sokiem z cytryny i dot z masłem.
Ułożyć drugą skórkę z ciasta na wierzchu nadzienia i ubić brzegi.
Wytnij otwory wentylacyjne w górnej skorupie i pędzel z mlekiem, aby uzyskać oszklony wygląd w razie potrzeby.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 40 do 50 minut.