Szafran Aioli
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Szafran Aioli może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 64. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szczyptę nitek szafranu, ząbek czosnku, majonez rzepakowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Szafran Aioli, Pomarańcza-Szafran Aïoli, oraz Fideos & Mussel Saffron Aïoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżkę ciepłej wody i szafranu w średniej misce i odstawić 30 minut.
Dodaj majonez, ocet, sól i czosnek do mieszaniny szafranu, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.