Szafran Aioli

Szafran Aioli
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Szafran Aioli może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 64. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szczyptę nitek szafranu, ząbek czosnku, majonez rzepakowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Szafran Aioli, Pomarańcza-Szafran Aïoli, oraz Fideos & Mussel Saffron Aïoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 łyżkę ciepłej wody i szafranu w średniej misce i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj majonez, ocet, sól i czosnek do mieszaniny szafranu, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
SzafranSzafran
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn