Syrop Z Jeżyn

Syrop Z Jeżyn
Syrop jeżyn jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Syrop Z Jeżyn, Syrop Z Jeżyn, oraz Syrop Z Jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować cukier i wodę, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Zdjąć z ognia, dodać jeżyny i gałązki świeżej mięty i całkowicie ostudzić. Przykryć i schłodzić 24 godziny. Odcedzić syrop; wyrzucić substancje stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
świeża Miętaświeża Mięta
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn