Syrop Pomarańczowo-Imbirowy
Syrop pomarańczowo-imbirowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 3 porcjami. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 263 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, skórkę pomarańczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Loy Gaew, Zimna Zupa Z Pomarańczy I Liczi W Syropie Imbirowym, Gofry pomarańczowe z syropem Klonowo-pomarańczowym, oraz Brzoskwinie w syropie imbirowym.
Instrukcje
Wszystkie składniki gotować w małym rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 1 minutę.
Wyjąć z ognia; odstawić 15 minut.
Wyjąć i wyrzucić skórkę imbiru i pomarańczy. Schłodzić syrop; schłodzić 1 godzinę lub do 3 dni.
Skórkę z pomarańczy usunąć za pomocą obieraczki do warzyw lub noża do parkowania. Unikaj białego, gorzkiego pestki jak najwięcej.