Syrop Pomarańczowo-Ananasowy
Syrop pomarańczowo-ananasowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka soku ananasowego, skrobi kukurydzianej, koncentratu soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Syrop Ananasowy Pomarańczowy, Morele Konserwowe Z Syropem Ananasowym Pomarańczowym, oraz Gofry pomarańczowe z syropem Klonowo-pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki doprowadzić do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią. Lekko schłodzić.
Uwaga: ten przepis sprawia, że więcej syropu niż jest potrzebne do kokosowych tosty francuskie. Dodatkowy syrop przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Syrop podawać na gofrach lub naleśnikach, lub mieszać z płatkami owsianymi.