Syrop Miodowy
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, syrop miodowy może być spektakularnym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i wegetariańskim, który warto wypróbować. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 0 g białka i 0 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 84 centy za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jeśli masz pod ręką miód, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 8%, to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Holenderski syrop miodowy, baklava z syropem miodowym i syrop z miodu morelowego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondlu wymieszaj miód, wodę, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Gotuj na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do wrzenia. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina zredukuje się o jedną czwartą.
Ciepłym syropem polej ciasto i odstaw na kilka minut przed podaniem.