Syrop Cukrowy Z Hibiskusem

Syrop Cukrowy Z Hibiskusem
Syrop cukrowy z hibiskusem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, torebki herbaty hibiskusa, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj Makarony czekoladowo-Hibiskusowe z Ganache z hibiskusem, Margarita z agawy z syropem Hibiskusowo-limonkowym, oraz Jabłecznik Z Syropem Z Kwiatów Hibiskusa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wodę i cukier w małym rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i dodać torebki herbaty hibiskus; niech strome, aż ostygnie. Odcedzić; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
3
Przenieść do hermetycznego pojemnika w lodówce na okres do miesiąca.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn