Syrop Cukrowy Z Hibiskusem
Syrop cukrowy z hibiskusem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, torebki herbaty hibiskusa, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj Makarony czekoladowo-Hibiskusowe z Ganache z hibiskusem, Margarita z agawy z syropem Hibiskusowo-limonkowym, oraz Jabłecznik Z Syropem Z Kwiatów Hibiskusa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i cukier w małym rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i dodać torebki herbaty hibiskus; niech strome, aż ostygnie. Odcedzić; przykryć i schłodzić.
Przenieść do hermetycznego pojemnika w lodówce na okres do miesiąca.