Swiss Chard Parmezan

Swiss Chard Parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szwajcarskiego parmezanu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści bazylii, jajka, mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szwajcarski Chard Z Parmezanem I Pistacjami, Chard Szwajcarski Smażony Z Parmezanem, oraz Kremowy Parmezan Szwajcarski Chard Gratin.

Instrukcje

1
W sosie pomidorowym podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w rondlu, dodać cebulę i pocić na średnim ogniu, aż zmiękną. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, następnie dodaj pomidory, liście bazylii i sól i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut, mieszając od czasu do czasu. Jeśli sos wydaje się suchy, dodaj trochę gorącej wody.Rozgrzej piekarnik do 204°. chcesz białe łodygi i tylko delikatne wewnętrzne liście chard szwajcarski. (Wyrzucone twardsze zielone liście można wykorzystać w innym przepisie lub ugotować jak wyżej.) Dobrze umyć i osuszyć, a następnie odkurzyć mąką.Jajka ubić, wymieszać z 2 łyżkami startego parmezanu, 1/2 łyżki mąki oraz szczyptą soli i pieprzu.Chard zanurzyć w ubitym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużą patelnię wlać wystarczającą ilość oliwy, aby obficie pokryć podstawę, a następnie umieścić na średnim ogniu. Na gorąco podsmażamy chard z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć i osuszyć na ręczniku kuchennym.Ułóż naczynie żaroodporne 8 x 8 1/2 cala z sosem pomidorowym, a następnie ułóż warstwę chard na wierzchu, a następnie kilka liści mozzarelli, parmezanu i bazylii. Kontynuuj układanie warstw w ten sposób, aż zużyjesz wszystkie składniki, kończąc polewą serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Piec około 35 minut, aż się zarumieni. Wyłącz piekarnik i pozostawić Parmigiana osiąść w piekarniku na 10 minut przed podaniem posypane dodatkowym tartym parmezanem.Więcej Szwajcarskich przepisów chard Na Food Republic: szwajcarski Chard Oshitashi przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Szwajcarski Chard Z Masłem Shiitake Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
6
Przepis Na Ciasta Wegetariańskie Z Chardą, Ricottą I Szafranem
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
SzafranSzafran
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn