Swiss Chard Parmezan

Swiss Chard Parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szwajcarskiego parmezanu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści bazylii, jajka, mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szwajcarski Chard Z Parmezanem I Pistacjami, Chard Szwajcarski Smażony Z Parmezanem, oraz Kremowy Parmezan Szwajcarski Chard Gratin.

Instrukcje

1
W sosie pomidorowym podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w rondlu, dodać cebulę i pocić na średnim ogniu, aż zmiękną. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, następnie dodaj pomidory, liście bazylii i sól i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut, mieszając od czasu do czasu. Jeśli sos wydaje się suchy, dodaj trochę gorącej wody.Rozgrzej piekarnik do 204°. chcesz białe łodygi i tylko delikatne wewnętrzne liście chard szwajcarski. (Wyrzucone twardsze zielone liście można wykorzystać w innym przepisie lub ugotować jak wyżej.) Dobrze umyć i osuszyć, a następnie odkurzyć mąką.Jajka ubić, wymieszać z 2 łyżkami startego parmezanu, 1/2 łyżki mąki oraz szczyptą soli i pieprzu.Chard zanurzyć w ubitym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na dużą patelnię wlać wystarczającą ilość oliwy, aby obficie pokryć podstawę, a następnie umieścić na średnim ogniu. Na gorąco podsmażamy chard z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Zdjąć i osuszyć na ręczniku kuchennym.Ułóż naczynie żaroodporne 8 x 8 1/2 cala z sosem pomidorowym, a następnie ułóż warstwę chard na wierzchu, a następnie kilka liści mozzarelli, parmezanu i bazylii. Kontynuuj układanie warstw w ten sposób, aż zużyjesz wszystkie składniki, kończąc polewą serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Piec około 35 minut, aż się zarumieni. Wyłącz piekarnik i pozostawić Parmigiana osiąść w piekarniku na 10 minut przed podaniem posypane dodatkowym tartym parmezanem.Więcej Szwajcarskich przepisów chard Na Food Republic: szwajcarski Chard Oshitashi przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Szwajcarski Chard Z Masłem Shiitake Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Przepis Na Ciasta Wegetariańskie Z Chardą, Ricottą I Szafranem
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
SzafranSzafran
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn