Swiss Chard Parmezan

Swiss Chard Parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szwajcarskiego parmezanu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści bazylii, jajka, mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szwajcarski Chard Z Parmezanem I Pistacjami, Chard Szwajcarski Smażony Z Parmezanem, oraz Kremowy Parmezan Szwajcarski Chard Gratin.

Instrukcje

1
W sosie pomidorowym podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w rondlu, dodać cebulę i pocić na średnim ogniu, aż zmiękną. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, następnie dodaj pomidory, liście bazylii i sól i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut, mieszając od czasu do czasu. Jeśli sos wydaje się suchy, dodaj trochę gorącej wody.Rozgrzej piekarnik do 204°. chcesz białe łodygi i tylko delikatne wewnętrzne liście chard szwajcarski. (Wyrzucone twardsze zielone liście można wykorzystać w innym przepisie lub ugotować jak wyżej.) Dobrze umyć i osuszyć, a następnie odkurzyć mąką.Jajka ubić, wymieszać z 2 łyżkami startego parmezanu, 1/2 łyżki mąki oraz szczyptą soli i pieprzu.Chard zanurzyć w ubitym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużą patelnię wlać wystarczającą ilość oliwy, aby obficie pokryć podstawę, a następnie umieścić na średnim ogniu. Na gorąco podsmażamy chard z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć i osuszyć na ręczniku kuchennym.Ułóż naczynie żaroodporne 8 x 8 1/2 cala z sosem pomidorowym, a następnie ułóż warstwę chard na wierzchu, a następnie kilka liści mozzarelli, parmezanu i bazylii. Kontynuuj układanie warstw w ten sposób, aż zużyjesz wszystkie składniki, kończąc polewą serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Piec około 35 minut, aż się zarumieni. Wyłącz piekarnik i pozostawić Parmigiana osiąść w piekarniku na 10 minut przed podaniem posypane dodatkowym tartym parmezanem.Więcej Szwajcarskich przepisów chard Na Food Republic: szwajcarski Chard Oshitashi przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Szwajcarski Chard Z Masłem Shiitake Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Przepis Na Ciasta Wegetariańskie Z Chardą, Ricottą I Szafranem
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
SzafranSzafran
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn