Swirly Świątynie

Swirly Świątynie
Swirly świątynie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka rabarbaru, miodu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Shirley Temples, Zdrowszy Niski Cukier Shirley Temples, oraz Swirly Dogs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić granulowany cukier, miód, sól i 2 łyżki wody do delikatnego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieść 1 1/2 łyżki syropu do małej miseczki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać rabarbar do pozostałego syropu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar rozpadnie się i mieszanina zgęstnieje, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4
Lekko ostudzić, następnie przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Śmietanę, mascarpone i cukier utrzeć mikserem na średniej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż jedną trzecią mieszanki śmietany do mieszaniny rabarbaru, aż do połączenia, a następnie złóż resztę. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
MascarponeMascarpone
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć okręgi z plasterków ciasta funta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Przenieść do blachy do pieczenia i piec do lekko tosty, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Wyjąć z piekarnika i natychmiast umyć rund ciasto z zarezerwowanego syropu; niech ostygnie całkowicie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Na ciasto rozprowadzić warstwę konfitur truskawkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury TruskawkoweKonfitury Truskawkowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Przełożyć krem rabarbarowy do woreczka z dużą końcówką Gwiazdy. Wymieszaj śmietanę z ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
12
Zdjęcia Charles Masters
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn