Swirly Świątynie
Swirly świątynie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka rabarbaru, miodu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Shirley Temples, Zdrowszy Niski Cukier Shirley Temples, oraz Swirly Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić granulowany cukier, miód, sól i 2 łyżki wody do delikatnego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Przenieść 1 1/2 łyżki syropu do małej miseczki; odstawić.
Dodać rabarbar do pozostałego syropu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar rozpadnie się i mieszanina zgęstnieje, 15 do 20 minut.
Lekko ostudzić, następnie przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka.
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
Śmietanę, mascarpone i cukier utrzeć mikserem na średniej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż jedną trzecią mieszanki śmietany do mieszaniny rabarbaru, aż do połączenia, a następnie złóż resztę. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć okręgi z plasterków ciasta funta.
Przenieść do blachy do pieczenia i piec do lekko tosty, o 5 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast umyć rund ciasto z zarezerwowanego syropu; niech ostygnie całkowicie na blasze do pieczenia.
Na ciasto rozprowadzić warstwę konfitur truskawkowych.
Przełożyć krem rabarbarowy do woreczka z dużą końcówką Gwiazdy. Wymieszaj śmietanę z ciastami.