Chili Swinka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 37g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Super Bowl. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś fasolkę po pieczeniu, pastę pomidorową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Podobne przepisy to 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę i cebulę, aż wołowina będzie brązowy. Wymieszaj przyprawę chili i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wlej mieszaninę wołowiny do powolnej kuchenki i wymieszaj z pastą pomidorową, fasolą chili, fasolą po pieczeniu, zupą pomidorową i pomidorami pokrojonymi w kostkę z zielonymi chiles. Gotować na niskie 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi Chilli
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Fasola Po Pieczeniu
Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)