Suwaki rzeźnicze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać rzeźnika cięcia suwaków spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułki na zakwasie, pieprz, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Stek rzeźniczy, Risotto Butcher ' s Choice, oraz Sklep Mięsny Kurczak.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki octu i cukru w małej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać szalotki do mieszaniny octu; wrzucić. Przykryć i schłodzić 30 minut. Rzucaj.
Podziel wołowinę na 8 równych porcji; delikatnie uformuj każdą porcję w patty o grubości 1/4 cala, uważając, aby nie pakować wołowiny.
Posypać obie strony pasztecików równomiernie solą i pieprzem.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness; nie naciskać na paszteciki, jak gotować.
Połączyć pozostałe 1 łyżka octu, olej, musztarda, i sos sojowy w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać rukolę i szczypiorek; wrzucić delikatnie do herbu.
Połączyć majonez i ser w małej misce.
Dolną połowę każdej bułki rozprowadzić z około 2 łyżeczkami mieszanki majonezu. Top każdy suwak z 1 patty, około 1/4 szklanki mieszaniny rukoli, 1 łyżka marynowanej szalotki, i 1 bułka góry.