Suwaki rzeźnicze

Suwaki rzeźnicze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać rzeźnika cięcia suwaków spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułki na zakwasie, pieprz, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Stek rzeźniczy, Risotto Butcher ' s Choice, oraz Sklep Mięsny Kurczak.

Instrukcje

1
Połącz 1/4 szklanki octu i cukru w małej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać szalotki do mieszaniny octu; wrzucić. Przykryć i schłodzić 30 minut. Rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
3
Odcedzić; odstawić.
4
Podziel wołowinę na 8 równych porcji; delikatnie uformuj każdą porcję w patty o grubości 1/4 cala, uważając, aby nie pakować wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Posypać obie strony pasztecików równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
7
Dodać paszteciki do patelni; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness; nie naciskać na paszteciki, jak gotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Połączyć pozostałe 1 łyżka octu, olej, musztarda, i sos sojowy w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodać rukolę i szczypiorek; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
SzczypiorekSzczypiorek
10
Połączyć majonez i ser w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dolną połowę każdej bułki rozprowadzić z około 2 łyżeczkami mieszanki majonezu. Top każdy suwak z 1 patty, około 1/4 szklanki mieszaniny rukoli, 1 łyżka marynowanej szalotki, i 1 bułka góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RukolaRukola
SzalotkaSzalotka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn