Suszone morele z kozim serem i pistacjami

Suszone morele z kozim serem i pistacjami
Suszone morele z kozim serem i pistacjami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 150 porcji z 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka połówek moreli, łagodny kozi ser, pistacje i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kuskus z suszonymi morelami, porzeczkami i pistacjami, Sałatka Zimowa z pistacjami i suszonymi morelami, oraz Dziki ryż z suszonymi morelami i pistacjami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić morele z sokiem i odstawić, rzucając od czasu do czasu, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
SokSok
2
Wszystkie pistacje posiekać, najlepiej ręcznie, i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
SólSól
3
Morele odsączyć, pokroić boki w górę, na papierowych ręcznikach. Na wierzch każdy z małym kawałkiem sera i posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
SerSer
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Możesz zebrać te 1 dzień do przodu i schłodzić je, przykryte, ale nie można ich układać w stos i zajmie dużo miejsca w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje150
Ocena Zdrowia1
Magazyn