Suszona żurawina i biała czekolada Biscotti
Suszona żurawina i biszkopt z białej czekolady mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 25 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 28. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Z Czekoladą Żurawinowo-Białą, Biała Czekolada Żurawina Biscotti, oraz Biszkopt Z Białej Czekolady-Żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia ciężka duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Połączyć 2 1/2 szklanki mąki, 1 łyżeczka proszku do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli w średniej misce; trzepaczką do mieszania. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, 2 jaja i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać w mieszaninie mąki, a następnie suszone żurawiny. Podziel ciasto na pół. Używając mącznych rąk, uformuj każdy kawałek na 2 1/2 cala szerokości, 9 1/2 cala długości, 1 cala wysokiej kłody.
Przenieś obie kłody do przygotowanej blachy do pieczenia, równomiernie rozstaw.
Ubij białko w małej misce, aż się spieni; umyj glazurę z białek na górze i po bokach każdej kłody.
Piec dzienniki aż złoty kolor (dzienniki rozprzestrzeniają), o 35 protokół. Chłodzić całkowicie na arkuszu na stojaku. Utrzymuj temperaturę pieca.
Przenieś dzienniki na powierzchnię roboczą. Odrzuć pergamin. Używając ząbkowanego noża, pokrój kłody po przekątnej w plasterki o szerokości 1/2 cala. Ułóż plastry, przyciąć bok w dół, na tym samym arkuszu.
Piec 10 minut; obrócić biszkopty.
Piec, aż dopiero zaczynają kolor, o 5 protokół.
Przenieś biszkopty do regału.
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła na gotującej się wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Zdjąć z wody. Za pomocą widelca, skropić czekoladę na biscotti.
Odstawić do czekoladowych zestawów, o 30 protokół. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Zamrażać w hermetycznym pojemniku. Rozmrażanie w temperaturze pokojowej.)