Suszona żurawina i biszkopt z białej czekolady mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 25 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 28. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Z Czekoladą Żurawinowo-Białą, Biała Czekolada Żurawina Biscotti, oraz Biszkopt Z Białej Czekolady-Żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia ciężka duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Połączyć 2 1/2 szklanki mąki, 1 łyżeczka proszku do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli w średniej misce; trzepaczką do mieszania. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, 2 jaja i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Proszek Do Pieczenia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać w mieszaninie mąki, a następnie suszone żurawiny. Podziel ciasto na pół. Używając mącznych rąk, uformuj każdy kawałek na 2 1/2 cala szerokości, 9 1/2 cala długości, 1 cala wysokiej kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
Ciasto
Mąka Uniwersalna
4
Przenieś obie kłody do przygotowanej blachy do pieczenia, równomiernie rozstaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Ubij białko w małej misce, aż się spieni; umyj glazurę z białek na górze i po bokach każdej kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec dzienniki aż złoty kolor (dzienniki rozprzestrzeniają), o 35 protokół. Chłodzić całkowicie na arkuszu na stojaku. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Przenieś dzienniki na powierzchnię roboczą. Odrzuć pergamin. Używając ząbkowanego noża, pokrój kłody po przekątnej w plasterki o szerokości 1/2 cala. Ułóż plastry, przyciąć bok w dół, na tym samym arkuszu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
8
Piec 10 minut; obrócić biszkopty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Piec, aż dopiero zaczynają kolor, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Przenieś biszkopty do regału.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
11
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła na gotującej się wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
12
Zdjąć z wody. Za pomocą widelca, skropić czekoladę na biscotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Biscotti
Woda
13
Odstawić do czekoladowych zestawów, o 30 protokół. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Zamrażać w hermetycznym pojemniku. Rozmrażanie w temperaturze pokojowej.)