Suszona żurawina i biała czekolada Biscotti

Suszona żurawina i biała czekolada Biscotti
Suszona żurawina i biszkopt z białej czekolady mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 25 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 28. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Z Czekoladą Żurawinowo-Białą, Biała Czekolada Żurawina Biscotti, oraz Biszkopt Z Białej Czekolady-Żurawiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia ciężka duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć 2 1/2 szklanki mąki, 1 łyżeczka proszku do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli w średniej misce; trzepaczką do mieszania. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, 2 jaja i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać w mieszaninie mąki, a następnie suszone żurawiny. Podziel ciasto na pół. Używając mącznych rąk, uformuj każdy kawałek na 2 1/2 cala szerokości, 9 1/2 cala długości, 1 cala wysokiej kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Przenieś obie kłody do przygotowanej blachy do pieczenia, równomiernie rozstaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Ubij białko w małej misce, aż się spieni; umyj glazurę z białek na górze i po bokach każdej kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Piec dzienniki aż złoty kolor (dzienniki rozprzestrzeniają), o 35 protokół. Chłodzić całkowicie na arkuszu na stojaku. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś dzienniki na powierzchnię roboczą. Odrzuć pergamin. Używając ząbkowanego noża, pokrój kłody po przekątnej w plasterki o szerokości 1/2 cala. Ułóż plastry, przyciąć bok w dół, na tym samym arkuszu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
8
Piec 10 minut; obrócić biszkopty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec, aż dopiero zaczynają kolor, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieś biszkopty do regału.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
11
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła na gotującej się wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
12
Zdjąć z wody. Za pomocą widelca, skropić czekoladę na biscotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
WodaWoda
13
Odstawić do czekoladowych zestawów, o 30 protokół. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Zamrażać w hermetycznym pojemniku. Rozmrażanie w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn