Suszona Salsa Chile
Suszona Salsa Chile może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę Anaheim chile, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suszona Salsa Chile, Suszona Salsa Chile, oraz Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić paprykę w rondlu z wrzącą wodą do przykrycia; odstawić 30 minut.
Drenaż. Paprykę obrać i grubo posiekać.
Piecz połówki pomidorów na patelni pokrytej sprayem do gotowania w temperaturze 450 przez 20 minut lub do poczernienia.
Podsmaż czosnek i cebulę w gorącym oleju 3 minut lub do miękkości.
Pulse posiekany pieprz, połówki pomidorów, mieszanka cebuli, sól, i kminek w robocie kuchennym, aż masywny; wymieszać kolendry.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada