Surówka z Kminkowo-limonkowym winegretem

Surówka z Kminkowo-limonkowym winegretem
Coleslaw z Kminkowo-limonkowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 172 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Coleslaw z kremowym kminkiem Vinaigrette, Colesław Z Kminkiem Limonkowym, oraz Winegret Limonkowo-Kminkowy.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce, wrzuć z dressingiem i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn