Surówka słodko-pikantna
Słodko-pikantna Coleslaw jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz pieprz, pieczony, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Surówka słodko-pikantna, Surówka Na Ostro, oraz Surówka Na Ostro.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć kapustę, jabłka, pestki dyni, i kolendry. W małej misce, połączyć galaretkę, ocet, olej, sól, pieprz, i kminek, mieszając, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę kapusty; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin.