Surowy Wegański Sernik Truskawkowy

Surowy Wegański Sernik Truskawkowy
Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 19g białka, oraz 73g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 643 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, truskawki, medjool daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Bezglutenowy Wegański Sernik Truskawkowy, Wegańskie truskawka ciemna czekolada Chunk lody i Fave Five Friday-Summertime lody Wegańskie, oraz Wegańskie ciasto truskawkowe serwowane z wegańską bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Moczyć orzechy włoskie i migdały przez 4-6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2
Umieść namoczone orzechy i daty Medjool w maszynce i pulsuj, aż orzechy będą w pół miękkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medjool DatyMedjool Daty
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodać olej kokosowy, nektar kokosowy, ekstrakt z wanilii i sól morską do mieszaniny orzechów i procesu, aż mieszanina w pełni przypomina skorupę
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Olej KokosowyOlej Kokosowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Umieść gotową skorupę orzechów w formie sprężyny, naciskając wzdłuż dna, a także wokół boków okrągłej patelni.Moczyć orzechy nerkowca na 4-6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść nasączone orzechy nerkowca, olej kokosowy i sok z cytryny w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać nektar kokosowy i ekstrakt z wanilii i wymieszać z mieszaniną aż do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
NektarNektar
7
Wlej mieszaninę na warstwę podstawową skorupy i umieść w zamrażarce, aż ciasto ustawi się na tyle, aby sos truskawkowy został wylany na wierzch. (zwykle trwa od 30-45 minut)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
8
Umieścić truskawki i nektar kokosowy w blenderze i miksować do uzyskania konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać połowę mieszaniny na wierzchu warstwy sernika i umieścić produkt końcowy w zamrażarce na 4 godziny. Po 4 godzinach umieść ciasto w lodówce.
10
Resztę sosu truskawkowego umieścić w pojemniku i wstawić do lodówki.Pozostawić Sernik również siedzieć w temperaturze pokojowej przez 10 minut. Ostrożnie usuń boki pierścienia formy sprężyny i pokrój żądaną ilość plastrów.Na talerzu dodać do sernika żądaną ilość lodów, a na wierzchu skropić resztę sosu truskawkowego. Pamiętaj, aby umieścić sernik z powrotem w lodówce po zakończeniu podawania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn