Surowa Sałatka z musztardy z grzankami Gruyère i anchois

Surowa Sałatka z musztardą z grzankami Gruyère i anchois wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 220 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, kostki chleb wiejski, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Surowa Sałatka Z Musztardy Z Grzankami Gruyère I Anchois, Sałatka musztardowa z sosem anchois, oraz Zielenina mniszka lekarskiego z jajkiem sadzonym, grzankami i sosem anchois z 'Franny' s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Połącz anchois i czosnek w małej misce. Stopniowo ubij w oleju.
Umieść kostki chleba w średniej misce.
Mżawka 2 łyżki oleju sardeli nad, podrzucając do herbu.
Posypać chleb solą, pieprzem i połową sera; wrzucić do herbu.
Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray. Rozsypać chleb na prześcieradle.
Piec grzanki, aż chrupiące i złoty, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Odstawić.
Środek 8 filiżanek (luźno zapakowane) musztarda zieleni i umieścić w dużej misce (rezerwy pozostałych zieleni do innego użytku).
Dodaj grzanki i pozostały ser do miski.
Wymieszać 5 łyżeczek soku z cytryny do pozostałego oleju sardeli; przyprawić sos solą, pieprzem i więcej soku z cytryny, w razie potrzeby.
Dodać sos do sałatki; wrzucić do płaszcza.