Surfer Hot Dog
Surfer Hot Dog jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, nori, bułki z hot dogiem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Surfer ' s Granola, oraz Surfer na Acid Swizzle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). Grilluj hot dogi, aż lekko zwęglone, około 6 minut, okazjonalnie obracając.
Wrzucić krewetki z olejem w małej misce, następnie grill, obracając raz, aż gotowane przez, o 3 protokół.
Dodać bułki i grill, obracając często, aż ogrzane i lekko zwęglone, o 3 protokół.
Tymczasem awokado rozbijamy widelcem w małej misce i mieszamy z cebulą. W innej małej misce, ubij razem majonez i Sriracha.
Ustawić psy w bułki i dollop z mieszaniną awokado, a następnie obficie skropić majonezem Sriracha. Połówki krewetek wzdłuż i podzielić między psy.