Super SOS Bakłażanowy Emily
Super bakłażan Emily sos może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, wodę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Super Łatwy Bakłażan Parmezan, SMART WEAPONS: SUPER CHUDY BAKŁAŻAN LASAGNE, oraz Kurczak Kokosowy: Super Szybki-Super Łatwy-Super Mniam dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Bakłażan, papryka, cebula i czosnek gotować do miękkości i miękkości, często mieszając.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron jajeczny i gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente; odcedzić, i odstawić.
Po zakończeniu przełożyć warzywa do dużego garnka. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, pastę pomidorową, cukier i wodę. Dusić od 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Podawać na gorąco nad makaronem jajecznym.