Super Nadziewane Tosty Francuskie

Super Nadziewane Tosty Francuskie
Przepis Super Nadziewane francuskie tosty może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 23 minuty. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 392 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka cukru pudru, ekstrakt z wanilii, nadzienie z ciasta wiśniowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Super Nutella French Toast, Super Chrupiące Francuskie Tosty, oraz Super Łatwy Kokosowy Tost Francuski Piec dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill wewnętrzny lub patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
W średniej misce, ubić razem jajka, śmietana, wanilia, cynamon, szczypta soli i cukru, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ułożyć 6 kromek chleba i lekko posmarować jajkiem na brzegach. Naciśnij "kieszeń" na środku każdej kromki chleba do nadzienia. Stos 2 łyżeczki ciasta jabłkowego lub wiśniowego nadzienia w środku każdej kieszeni na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Weź pozostałe 6 plastrów i umyj krawędzie mieszaniną jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Umieścić na wierzchu chleba z nadzieniem i uszczelnić krawędzie palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Zanurzyć nadziewany chleb w mieszaninie jaj i umieścić na rozpylonej patelni; gotować przez 6 do 8 minut, obracając raz, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Posypać cynamonem i / lub cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn