Super gorąca i kwaśna zupa z krewetek

Super gorąca i kwaśna zupa z krewetek
Super gorąca i kwaśna zupa z krewetek to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki sos rybny, kolendrę, słomiane grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Super Speedy pikantne słodko-kwaśne krewetki, oraz Gorąca i kwaśna zupa z krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz krewetki akcji, Skórka z cytryny i skórka z limonki w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj grzyby i krewetki i gotować, aż krewetki podgrzewane przez, o 5 protokół. Wymieszać w sosie rybnym, sok z limonki, zielona cebula, kolendra i pieprz chile. Smak i dostosować sól i pieprz w razie potrzeby. Zupa powinna być kwaśna, słona, pikantna i gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn