Super Bakłażan Subs

Super Bakłażan Subs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Super bakłażan Subs spróbować. Jedna porcja zawiera 736 kalorii, 40g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, popękany czosnek, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Super Pizza Subs, Super Sloppy Subs, oraz Specjalne Bakłażany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podgrzej małą patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i popękanym czosnkiem na średnim ogniu. Przyciąć końce bakłażanów i usunąć fragment skóry z 1 strony, więc bakłażan siedzi płasko, aby go pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Pokroić bakłażana w 1/2 cala grubości plastry. Ułóż bakłażana na arkuszach cookie. Gdy czosnek skwierczy w oleju, za pomocą pędzla do ciasta, umyj obie strony pokrojonego bakłażana. Bakłażan przyprawiamy solą i pieprzem i pieczemy w gorącym piekarniku 15 minut lub do miękkości. Obróć bakłażana raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Weź kilka łyżek pozostałej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieść na drugiej patelni, na średniej patelni, na średnim ogniu. Do rozgrzanego oleju czosnkowego dodać pozostały posiekany czosnek i czerwoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podsmażyć czerwoną cebulę i czosnek 2 do 3 minut, a następnie dodać posiekane ogniste pomidory i sos pomidorowy, a następnie doprawić solą i pieprzem. Obniżyć ogień i pozostawić SOS zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pieczone Na OgniuPomidory Pieczone Na Ogniu
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Wyjmij bakłażana z piekarnika. Get split sub rolls gotowy do wypełnienia, układając podzielone rolki na patelni brojlerów. Rozgrzać brojlery do topienia sera na subs. Stos warstw gotowanego bakłażana, pieczonego sosu pomidorowego i rozdartej bazylii w sub rolkach, równomiernie dzieląc składniki. Top subs z tartym serem i wędzonym serem mozzarella. Sery topić pod brojlerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sub BunSub Bun
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać subs gorące.
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn