Sunny ' s Bammy Buns z tropikalnym masłem
Bammy Buns Sunny z tropikalnym masłem wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 63 centy za porcję dostajesz chleb, który służy 8. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz miód, ananas, paprykę habanero i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so great spoonacular score of 24%. Spróbuj Sunny ' s Easy Glazed Cinnamon Buns, Pełnoziarniste tropikalne naleśniki na słoneczny dzień, oraz Currywurst Sunny 'S Z szybko marynowaną papryką i cebulą oraz ketchupem Curry Sunny' s podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na małej patelni rozpuścić 2 łyżki masła na średnim ogniu i podsmażyć habaneros do miękkości, około 4 minut.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
W średniej misce połączyć mąkę, sól, proszek do pieczenia i parmezan.
W osobnej misce wymieszać jajko, mleko i habaneros.
Wymieszaj mokre składniki z suchymi składnikami ręcznie. Kiedy się połączy, ugniataj go kilka razy.
Ciasto rozwałkować na 8 kulek wielkości piłki golfowej i ułożyć na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec na złoty kolor, około 25 minut.
Masło tropikalne: w małej misce wymieszaj masło, ananas, miód i szczyptę soli do połączenia. Umieścić masło w małym pojemniku i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Bułeczki ułożyć na półmisku i podawać na ciepło z tropikalnym masłem.