Sunny Peaches & Cream Pie
Sunny Peaches & Cream Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 3G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jeśli masz pod ręką mieszankę budyniu waniliowego, wodę, bitą polewę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 14%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują Peaches & Cream Pie, Peaches ' N ' Cream Pie, oraz Peaches ' N Cream Pie.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów i cukier; dodać margarynę. Naciśnij na dole i w górę boków nie natłuszczonego 9-calowego. talerz do ciasta.
Piec w temperaturze 375° przez 6-8 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Do nadzienia w małej misce wymieszaj serek śmietankowy i cukier cukierniczy do wymieszania. Złożyć bitą polewę. Ostrożnie rozłóż na skórce; wstaw do lodówki, aż stwardnieje.
Do polewania w małym rondelku połącz żelatynę i mieszankę budyniową; wymieszać z wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając; zdjąć z ognia. Ochłodzić 5 minut.
Ułóż plasterki brzoskwini na nadzieniu. Łyżka mieszanki żelatyny na brzoskwinie. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do schłodzenia.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.