Hamburgery boczkowe na bułkach Brioche
Hamburgery boczek na bułki Brioche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1071 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka majonezu, Brioche Burger bułki, boczek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bułeczki Brioche, Brioche Burger Buns, oraz Bułeczki Hamburgerowe Brioche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na obramowanej blasze do pieczenia, wrzucić cebulę z 2 łyżkami oliwy z oliwek i smażyć, aż zmięknie, o 20 protokół.
W międzyczasie, w małej misce, ubić majonez z sokiem z cytryny. Stopniowo ubijamy pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem.
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, aż chrupiące.
Odcedzić na ręcznikach papierowych i złamać każdy pasek na pół.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Uformuj mielone mięso na osiem pasztecików. Obficie doprawić solą i pieprzem, posmarować oliwą z oliwek. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze zarumienią się na dnie, 5 minut. Flip hamburgery, kopiec brie na górze i grill przez 4 minuty dłużej, aż ser jest lekko stopiony i hamburgery są średnio rzadkie.
Rozłóż majonez cytrynowy na pokrojonych bokach bułek; hamburgery ułóż na dnie, a wierzch z boczkiem i cebulą. Zamknij hamburgery i podawać od razu.