Summer Squash au Gratin
Lato Squash Au Gratin może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz latem squash, bułka tarta, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Summer Squash au Gratin, Summer Squash Au Gratin, oraz Letnia Gratina Do Squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pokroić każdą dynię na pół wzdłuż; pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Umieść plastry squasha, cebulę i paprykę w szklanym naczyniu do pieczenia 11x7 cali (2-quart) lub zapiekance 2-quart.
Dodać 1 łyżkę wody. Pokrowiec z folią do mikrofalówki, odpowietrzający jeden róg. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 5 do 7 minut lub do crisp-tender; drenaż dobrze.
Tymczasem w rondlu 2-quart, gotować biały sos wymieszać i 1 1/2 szklanki mleka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem.
Wlać mieszaninę cukinii w naczyniu do pieczenia; delikatnie wymieszać, aby pokryć. W małej misce wymieszać roztopione masło i bułkę tartą.
Posypać mieszaniną cukinii.
Piec 30 do 35 minut lub do bąbelków i złoty kolor.