Summer Corn Fettuccine
Letnia kukurydza fettuccine wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 810 kalorii, 24g białka, oraz 47 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz dymny boczek, szalotkę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lato Grillowane Meksykańskie Ulicy Kukurydza Fettuccine, Fettuccine z letnimi warzywami i kozim serem, oraz Szpinak Fettuccine z pikantnym grillowanym letnim squashem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody, aby zagotować na średnim ogniu. Posolić wodę, dodać makaron i gotować do al dente.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim lub średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować kilka minut, aż renderowane i chrupiące. Umieścić małą miskę odwróconą do dużej miski, ustabilizować kolby kukurydzy na mniejszej misce i zeskrobać uszy.
Dodać 3/4 skrobanej kukurydzy i płyn kukurydziany do patelni z boczkiem.
Dodać szalotki i pieprz czerwony i obficie doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować, aż warzywa będą miękkie, 5 do 6 protokół.
Dodaj pozostałą kukurydzę i pół na pół do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka.
Wlać bulion lub wino do kukurydzy i warzyw, i gotować na małym ogniu przez minutę, aby zmniejszyć. Wymieszać z mieszanką tymianku i kremu kukurydzianego i gotować przez 3 do 4 minut, często mieszając, aby zagęścić.
Dodaj ostry sos lub cayenne i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Odcedzić makaron i dodać go do dużej miski.
Wlać sos, dodać kilka garści sera, około 1/2 szklanki i wrzucić. Wierzch z rozdartą bazylią lub posiekanym estragonem i podaj pozostały ser na stole.