Sum Z Południowo-Zachodnim Smakiem

Sum z południowo-zachodnim smakiem wymaga ok. 19 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Na 27,11 zł / porcja, ten przepis okładki 91% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 286g białka, 119g tłuszczu, oraz w sumie 2981 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sum Z Południowo-Zachodnim Smakiem, Sum Południowo-Zachodni, oraz Grillowany Sum z oliwkowym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety opłukać, osuszyć i odstawić na plate.In mała miska, połączyć skórkę, sok, kolendra, oregano, scallion, oliwa z oliwek, sól, i cayenne. Stir.In średnia miska, połączyć awokado, fasola, i pomidor.
Wlać połowę mieszaniny kolendry na górze i wrzucić wszystkie składniki. Przykryć folią saran i przechowywać w lodówce.
Wlać połowę pozostałej mieszanki kolendry na filetach. Obrócić filety do płaszcza i odstawić na 2-3 minuty (zbyt długo i kwas zaczyna gotować poza rybą).
Patelnia grillowa ciepła na med-medium high, grill szczotkowy z 1/2 łyżeczki oleju.
Wyjmij rybę z talerza i umieść na grillu. Grilluj 2-3 minuty, obracaj, szczotkuj z pozostałą mieszanką kolendry i gotuj 2-3 minuty lub do momentu, gdy ryby będą płatki testowane widelcem.Talerz ryb i top z chłodnym południowo-zachodnim smakiem.W razie potrzeby udekoruj dekoracjami. Propozycje dodatków: kuskus, ryż, fasolka smażona, szparagi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.