Sum z frytkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj poobijanych sumów i frytek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piwo, sól koszerna, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Sum z frytkami, Piwo poobijane ryby z frytkami, oraz Ryba z frytkami po piwie.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić w cienkie plasterki papieru.
Połączyć ziemniaki i wodę na pokrycie w dużej misce; odstawić.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami.
Dodaj piwo, ubijając, aż będzie gładkie. Przykryć i schłodzić 1 godzinę, w razie potrzeby.
Dobrze odcedzić ziemniaki.
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do ciężkiej patelni; ciepło do 37
Smażyć ziemniaki, w 4 partiach, 2 do 3 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Trzymaj ciepło.
Posypać rybę pozostałą po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Zanurzyć ryby w cieście; ostrożnie dodać do patelni, i smażyć, 2 filety na raz, 1 1/2 do 2 protokół z każdej strony lub do złotego.
Podawać z frytkami i octem słodowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.