Sum Smażony W Piekarniku
Sum smażony w piekarniku wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka majonezu, soku z cytryny, filetów z suma hodowanych w gospodarstwie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sum Smażony W Piekarniku, Sum Smażony W Piekarniku, oraz Sum Smażony W Piekarniku.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając; odstawić.
Połączyć majonez, sok z cytryny i ostry sos, dobrze mieszając.
Mieszankę majonezu równomiernie posmarować po obu stronach filetów; pogłębić w mieszaninie zbożowej.
Umieścić filety na stojaku patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 18 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.